in ,

(foto) Zece maşini pe care s-ar potrivi de minune culorile monoposturilor din Formula 1

Un grafician venezuelean, Javier Oquendo, a selectat 10 super-mașini de ultimă generație şi le-a “îmbrăcat” în aceleaşi culori pe care le au noile monoposturi din Formula 1. Designul este practic același, în care apar toți sponsorii și cele mai mici detalii.

Mulți dintre pasionații de mașini s-au îndrăgostit de conceptul Trezor, prezentat la show-ul de la Paris, astfel că designerul l-a asimilat cu monopostul celor de la Renault, expus în nuanțe de auriu și negru.

Vezi şi: (foto/video) PARIS 2016: Premieră mondială – Renault Trezor Concept

Ce alt model era mai potrivit pentru Scuderia decât LaFerrari, s-a gândit probabil graficianul, care a mai făcut o paralelă între Valkyrie Aston Martin și Red Bull.

Designerul a “îmbrăcat” un Alpine A110 în culorile Toro Rosso, un Ferrari 458 raportat la însemnele echipei Haas și un Ferrari 812 pentru cei de la Sauber.

Monopostul McLaren l-a inspirat pe venezuelean să tuneze un Honda NSX, iar un Mercedes AMG GT Concept a fost ”transformat” în mașină pentru Williams.

Un AMG GT-R (585 CP) pentru Mercedes F1 și un Mercedes SLS AMG pentru Force India sunt ultimele opțiuni selectate de designerul din Venezuela.