in

(foto) ZIL-urile ruseşti folosite la parade ar putea fi înlocuite cu o maşină din proiectul Cortegiu

Autorităţile Federaţiei Ruse s-ar putea alege în scurt timp cu noi maşini care vor înlocui ZIL-urile vechi pe care le folosesc pentru parade sau sărbători. În cadrul proiectului Cortegiu, o linie nouă de mașini pentru demnitari, va apărea şi o decapotabilă, scrie autonews.ru.

Informațiile despre dezvoltarea mașinii fără acoperiș au fost confirmate de unul dintre sub-contractorii proiectului. Lucrările la proiectarea modelului sunt deja în curs de desfășurare, acum designerii fiind în etapa de alegere a producătorul acoperișului moale pliabil.

În viitor, ca şi alte maşini din proiectul Cortegiu, decapotabila va fi scoasă în vânzare pentru a putea fi cumpărată de orice doritor.

Vezi şi: (video) A fost prezentată motocicleta IJ de 510 kg care va fi folosită pentru escorta preşedintelui rus

Vezi şi: (video) Prototipul sedanului din care va fi făcută noua limuzină a lui Vladimir Putin a fost filmat la teste

Amintim că dezvoltarea familiei de automobile pe baza unei singure platforme modulare se face din anul 2013. În gama de mașini pentru oficialii guvernamentali, pe lângă decapotabilă va exista un sedan, o limuzină, un crossover și un monovolum.

Se aşteaptă ca modelele din proiectul “Cortegiu” să fie oferite cu un motor cu patru cilindri, care produc 250 CP, un V8 cu 650 CP și un agregat cu 12 cilindri şi patru turbine care produce aproximativ 850 CP. Cutia de viteze va fi una automată cu nouă trepte.

Primele 14 mașini urmează să fie predate Serviciului Federal de Securitate al Federației Ruse deja la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, debutul lor public va avea loc abia în luna mai a anului 2018, la inaugurarea noului președinte.

Vezi neapărat: (foto) Mașina lui Vladimir Putin a fost surprinsă pe linia de asamblare

What do you think?