in ,

Fotografii spion au intrat în noul Volvo XC40. Iată cum îi arată interiorul

Primul crossover Volvo din seria 40 a fost observat deja de nenumărate ori la teste, însă de această dată fotografii spion au reuşit să intre în habitaclul maşinii.

Acolo a fost observat un panou de bord digital şi parţial camuflat, alături de un ecran tactil de 9.2 inci cu margini de culoare neagră lucioasă. Designul per ansamblu îl imită pe cel din modelele mai mari, noul XC60 şi XC90.

Vezi şi: Exclusiv: Primele poze spion cu prototipul de teste al noului Volvo XC40

Gurile de ventilare verticale seamănă mai mult cu cele văzute în S90 şi V90, iar volanul ar fi împrumutat de pe versiunile R-Design, însă puţin modificat, având o culoare mată în loc de una lucioasă.

Pasagerii de pe bancheta din spate se vor bucura de un spaţiu destul de mare, iar pe spetezele scaunelor frontale pot fi montate mici măsuţe rabatabile. De asemenea, poate fi observată un al treilea geam lateral camuflat, care pe conceptul 40.1 nu exista.

Vezi şi: Volvo XC40 – iată cum ar putea arăta cel mai mic crossover suedez

Amintim că Volvo XC40 va fi primul automobil care va fi construit pe platforma CMA şi va fi prezentat peste câteva luni. Noutatea va primi sub capotă propulsoare turbo cu 3 sau 4 cilindri, dar şi o posibilă variantă hibridă T5 Twin Engine.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Sursă foto: Youtube

Iti place articolul?