in ,

(foto/video) Audi ne arată parţial habitaclul noului A8 şi o funcție utilă în ambuteiaje

Marca premium Audi publică un al doilea teaser al noii generaţii A8. Pe lângă filmuleţul în care ni se arată parţial habitaclul maşinii, compania germană mai dezvăluie câteva fotografii cu silueta automobilului văzută din profil, dar şi structura unui bloc optic.

Așadar, noul vârf de gamă Audi A8 va primi un panou de bord complet digital, dar şi un sistem multimedia de generaţie nouă cu ecran tactil şi care are o dimensiune mare.

Dacă în filmuleţul precedent am avut ocazia să vedem cât de inteligent este sistemul de parcare automată, acum Audi ne arată că maşina va putea manevra singură în condiţii de trafic îngreunat. Cu noua funcţie Traffic Jam Pilot, sistemul electronic va accelera şi va opri automat maşina, până la o viteză de 60 de km/h. În tot acest timp şoferul nu va trebui neapărat să ţină mâinile pe volan.

Vezi şi: (video) Audi începe să intrige lumea cu primul teaser al noului sedan premium A8

Audi A8 teaser 0

Amintim că premiera oficială a noului Audi A8 va avea loc la 11 iulie 2017, însă vom avea ocazia să vedem automobilul ceva mai devreme, la 28 iunie, atunci când la Los Angeles va avea loc premiera filmului Spider-Man: Homecoming.

https://youtu.be/GIXyL9vlYo4

Audi A8 teaser 1

Vezi şi: (foto) Noul Audi A8 va veni standard cu sistem Mild Hybrid şi sistem electric de 48 V