in , ,

Frankfurt 2017: Standul BMW şi MINI – Reportaj Video AutoBlog.MD

Nu, nu am putut trece pe alături de standul BMW şi a celor de la MINI, pentru că ambele companii au avut ce prezenta. Acesta va fi şi ultimul reportaj video pe care l-am realizat de la această ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt.

În primul rând am făcut cunoştinţă cu cele patru concepte spectaculoase pe care BMW le-a prezentat în acest an: BMW Concept X7 iPerformanceBMW Concept Z4, BMW Seria 8 Concept şi BMW i Vision Dynamics Concept. Dacă în cazul primelor trei maşini cunoaştem că se vor transforma în produse de serie deja în anul 2018, atunci ultimul, care va fi un electromobil, va apărea ceva mai târziu.

În continuare, alte trei maşini noi marca BMW care au debutat în premieră la vreun salon auto sunt: noua generaţie BMW X3, noul BMW Seria 6 GT şi evident noul BMW M5. Până la primăvară toate vor fi disponibile la comandă şi vor ajunge în ţara noastră.

Într-un final, standul MINI ne-a bucurat privirea cu două concepte spectaculoase, unul dintre care ne-a arătat cum va fi primul electromobil din gama mărcii, iar al doilea este o potenţială maşină de curse cu forme fantastice.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT