in ,

(galerie foto) Audi a făcut bestseller-ul Q3 mai atractiv, lansând versiunea S line competition

Crossoverul Audi Q3 pe care producătorul german îl califică ca fiind un bestseller a fost actualizat pentru gama de modele a anului 2017. Schimbări au intervenit în designul exterior al maşinii şi a apărut o versiune nouă numită S line competition.

audi-q3-2017_4

Pentru crossoverul actualizat producătorul a făcut diferenţe mai evidenţiate între versiunile Design, Sport şi S line.

Prima se poate deosebi prin elementele de protecţie de culoare argintie amplasate în partea de mijloc a barelor de protecţie, inserţii gri pe marginile aripilor şi prin bare orizontale în gurile de aerisire din faţă (exemplu, versiunea Q3 pentru China).

Versiunea Sport va avea un design exterior mai agresiv a părţii frontale, iar bara de protecţie va avea guri de aerisire mai mari. Grila radiatorului va fi vopsită într-o culoare gri, iar elementul pricipal de pe bara de protecţie frontală în culoare caroseriei.

Versiunea S line are o bară de protecţie frontală cu nişte guri de aerisire care au forma unui fagure şi o grilă a radiatorului vopsită în culoare neagră lucioasă.

Iar versiunea S line competition include tot ce are cea obişnuită S line, însă majoritatea elementelor de la exterior sunt deja vopsite într-un negru lucios. Printre acestea se numără: marginile geamurilor, grila radiatorului, railings-urile, corpurile oglinzilor retrovizoare, eleronul, pragurile şi marginile bosajelor.

De menţionat că bara de protecţie frontală a lui Q3 a suferit careva modificări în partea de jos.

În spate nu a ieşit nimic în evidenţă, în afară de terminaţiile eşapamentului. Dacă anterior erau două puse una lângă alta, acum acestea sunt despărţite.

În habitaclu de asemenea sunt puţine schimbări. La uşi au apărut inserţii negre lucioase, pe pedale au fost instalate inserţii din oţel inoxidabil, inserţii cu denumirea versiunii maşinii au fost aplicate pe praguri.

Pe modelele cu transmisie manuală, levierul este decorat cu piele şi aluminiu. Volanul acum are o formă turtită la marginea de jos.

Noua versiune S line competition va include în mod standard scaune sport din piele, sistem Audi drive select şi noi jante de 19 inci. Un asemenea crossover poate fi comandat cu orice propulsor disponibil pentru Q3.

În Germania preţul de start anunţat pentru Q3 S line competition este de 33.050 euro.

Audi va primi comenzi pentru acest Q3 actualizat în luna octombrie a acestui an. Livrările sunt planificate pentru sfârşitul lui 2016.

Maşina va putea fi văzută şi la standul companiei Audi de la Salonul Auto de la Paris.