in ,

(galerie foto) Carlex Design a transformat la comandă un alt Mercedes-Benz Sprinter

Maeştrii de la atelierul polonez Carlex Design au prezentat un alt proiect făcut pe baza unui Mercedes-Benz Sprinter obişnuit. Habitaclul microbuzului a fost transformat într-un birou mobil de lux, care nu poate fi folosit doar pentru discuţii cu oameni de afaceri, ci şi pentru călătorii de lungă durată.

Vezi şi: (foto) Visul şoferilor de microbuze din Moldova vine de la Brabus

Iniţial când vezi o astfel de maşină, comparativ cu se oferă din uzină, te gândeşti dacă mai are rost să îţi cumperi un Bentley, Rolls-Royce sau Mercedes-Maybach. E ca şi cum te-ai simţi într-o cameră de zi confortabilă, cu toate cele necesare pentru relaxare la îndemână, cei drept fără un şemineu care oferă căldură.

Carlex Design se orientează mai mult pentru a-şi arăta abilităţile în habitaclurile maşinilor, însă dacă este necesar să atingă şi exteriorul acestora, o face destul de bine. Acest Sprinter exclusiv a devenit acum mai agresiv în partea frontală, primind o bară de protecţie nouă şi o grilă a radiatorului făcută să sclipească la cea mai mică sursă de lumină. Culoarea caroseriei este una argintie cromată.

Vezi şi: (foto) Carlex Design a restaurat habitaclul acestui Mustang clasic. Iată ce se ascunde la interior

Şoferul şi pasagerul său din dreapta vor vedea în faţa lor numai piele şi Alcantara de culoare maro, care acoperă scaunele, bordul, volanul, uşile, montaţii frontali, etc.

În compartimentul pentru pasageri există patru scaune individuale şi acestea sunt poziţionate în aşa fel încât oamenii care vor călători în microbuz să se poată vedea faţă în faţă. Fotoliile sunt acoperite cu piele întoarsă, în timp ce cotierele cu Alcantara. Fiecare pasager mai are posibilitatea să-şi monteze în faţa sa câte o măsuţă.

Fiecare pereche de scaune este despărţită de o consolă încovoiată, în care este montat câte un ecran pentru vizualizarea de conţinut infotainment. Culoarea luminii ambientale este făcută în armonie cu cea generală a interiorului şi acest lucru creează o atmosferă relaxantă.

Apropo, amintim că polonezii de la Carlex Design au prezentat acum câteva luni un proiect asemănător la baza căruia a stat un Mercedes-Benz Sprinter.

Vezi şi: (foto) Birou de lux într-un Mercedes-Benz Sprinter. Vezi ce propune clienţilor Carlex Design

What do you think?