in , ,

(galerie foto) Frankfurt 2017: Premieră – Ford a adus Mustang facelift în Europa

Compania Ford prezintă la Salonul Auto de la Frankfurt mai multe modele de maşini, printre care, în premieră, varianta facelift a bestseller-ului Mustang Coupe şi Convertible.

Amintim rapid că un Ford Mustang facelift de deosebeşte la nivel estetic, de modelul anterior, printr-o nouă formă a grilei radiatorului, blocuri optice şi stopuri modificate, o nouă bară de protecţie faţă cu splitter şi una spate cu difuzor (disponibile opţional pentru maşina cu motor V8).

Printre alte dotări se numără faruri cu LED-uri, suspensie adaptivă MagnetRide şi un sistem activ de evacuare a gazelor de eşapament cu regim de lucru “pentru oraş”.

În habitaclu a apărut un nou sistem multimedia SYNC 3 cu ecran tactil de 8 inci şi posibilitate de control prin gesturi/voce, dar şi nu panou de bord digital cu o diagonală de 12 inci. Schemele de culori şi informaţia afişată se schimbă în funcţie de regimul de lucru ales al motorului.

Vezi şi: (video) Ford i-a adăugat coupeului Mustang GT facelift “regimul vecinului bun”

Sub capotă (Mustang GT) a apărut un agregat V8 de 5.0 litri, care produce 450 de cai putere şi are două sisteme de injecţie (sub presiune mare şi mică). Acesta poate fi cuplat la o cutie mecanică cu şase trepte şi ambreiaj cu două discuri sau la una automată cu 10 trepte.

Standard o astfel de maşină mai are un sistem launch control şi de asistenţă la burnout.

Vezi şi: (video) Ford stârneşte interesul clienţilor. Mustang GT facelift poate accelera mai rapid ca un Porsche 911

Vezi şi: (video) Orice versiune Ford Mustang nu ţi-ai cumpăra, acum toate pot face burnout

Ford Mustang mai poate fi comandat cu un motor turbo mai “slab”, din familia EcoBoost şi care are un volum de 2.3 litri. Acesta produce 290 de CP şi de asemenea poate fi cuplat la una din cutiile de viteze menţionate anterior.

Mai trebuie de menţionat că Mustang GT facelift mai dispune de două regimuri noi de lucru a sistemului de control electronic: Drag Strip pentru un start mai bun de pe loc şi acceleraţie, alături de My Mode pentru o setare individuală a caracteristicilor motorului, suspensiei şi eşapamentului.

Amintim că varianta actualizată a modelului Ford Mustang, pentru piaţa americană, a debutat la începutul acestui an.

Vezi mai multe: (foto/video) Premieră: Ford Mustang facelift

Vezi mai multe: (foto) Premieră: Ford Mustang Convertible facelift

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?