in ,

(galerie foto) Unul din cele 20 Lamborghini Reventon poate fi al tău

Casa RM Sotheby’s continuă să afişeze lista de loturi care vor fi vândute la o licitaţie organizată în luna ianuarie în Arizona, SUA. O altă maşină unică care va încerca să îşi găsească un nou proprietar este un exemplar Lamborghini Reventon.

Supercarul italian, făcut în stilul avionului de luptă F22 Raptor şi prezentat în premieră la ediţia din 2007 a Salonului Auto de la Frankfurt, se doreşte a fi vândut cu o sumă de bani care variază între 1-1.4 milioane de dolari.

Vezi şi: (foto) Un rar şi magnific Ferrari F50 Nero Daytona îşi caută un nou îmblânzitor

Trebuie să menţionăm că în perioada debutului său, Reventon era catalogat drept cel mai exclusiv şi scump automobil pe care l-a creat Lamborghini vreodată, însă până la momentul apariţiei lui Sesto Elemento în 2010.

Vezi şi: (foto) Ultimul exemplar coupe al modelului Bugatti Veyron îşi va găsi proprietarul la licitaţie

Lamborghini Reventon a fost construit în doar 20 de exemplare, iar cel cu numărul 21 se află în muzeul companiei.

Toate maşinile au o culoare unică gri-neagră a caroseriei, o tapiţerie de culoare neagră a habitaclului, alături de inserţii din Alcantara de aceeaşi culoare şi fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) Cavalerul negru din anii ’70. Un Lamborghini special îşi caută un nou proprietar

La baza acestui supercar stă modelul Murcielago. În spatele automobilului a fost poziţionat un motor V12 de 6.5 litri volum care produce 640 de cai putere.

Vezi şi: (foto/video) Un bărbat din Kosovo şi-a construit în garaj o replică a supercarului Lamborghini Reventon

Maşina are numărul de ordine 3 din 20, are un parcurs de doar 1.609 kilometri şi poate fi cumpărată acum pentru o sumă de bani relativ mai mică. Clienţii interesaţi la sigur nu vor pierde o astfel de şansă.

Vezi şi: (video) Miliardarul Roman Abramovici a arătat lumii câteva maşini exclusive din colecţia sa

Din 2007 şi până în prezent a schimbat patru proprietari, toţi locuitori ai continentului nord-american. Starea tehnică a automobilului este ideală.

Viitorul proprietar va primi de asemenea o “cutie neagră” în care este pus sub sticlă un certificat care confirmă caracteristicile maşinii şi este semnat de reprezentanţi Lamborghini, dar şi o geantă făcută în stilul celor folosite în armată.

Iti place articolul?