in , ,

GENEVA 2018: Cum lucrează spionii împreună cu jurnaliștii – Reportaj Video AutoBlog.MD

De cât timp se întâmplă să vizităm saloane auto internaţionale, de atât timp observăm de fiecare dată unul şi acelaşi fenomen care iată că nu a lipsit nici de la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Ne referim aici despre aşa-zișii spioni auto, nişte băieţi care se mişcă foarte rapid printre standuri.

Vezi şi: (video) AutoBlog.MD este la Salonul Auto de la Geneva şi anunţă un concurs cu premii

Care este misiunea lor? Având la îndemână aparate foto/video performante, aceştia sunt angajaţi de companii necunoscute pentru a “spiona” de partea lor. Mai exact, în cazul premierei unui automobil nou, se încearcă captarea a câtor mai multe detalii originale, făcute cu drepturi de autor, care mai apoi urmează a fi reproduse pe alte maşini, identic sau într-o formă asemănătoare.

De mai mult timp s-a demonstrat că aceste informaţii ajung de regulă în China, acolo unde există producători care îndrăznesc să copie cu neruşinare automobile americane sau europene din punct de vedere a designului exterior şi interior.

Pe noi însă, ca şi pe alţi colegi de breaslă ne deranjează faptul că trebuie să-i aşteptăm pe aceşti tipi să-şi facă treaba şi asta ne fură din timpul preţios.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

buton subscribe