in , ,

GENEVA 2018: Standul atelierului de tuning Klassen – Reportaj Video AutoBlog.MD

Ne-am întors la standul atelierului german de tuning Klassen, după ce l-am vizitat şi acum patru ani! Acest proiectant de maşini unice ne-a surprins de această dată cu noi produse, bazate pe cele mai noi modele de maşini şi incomparabile cu altele.

De regulă Klassen se ocupă de comenzi individuale, transformând maşini de lux în unele care oferă un extra lux atunci când vorbim despre interior. Există totuşi şi la exterior modificări, care oferă indicii precum că automobilele nu sunt obişnuite, precum culori, jante sau lungime!

Vezi şi: (video) AutoBlog.MD este la Salonul Auto de la Geneva şi anunţă un concurs cu premii

La standul atelierului de la această ediţie a Geneva Motor Show am văzut mai multe maşini interesante, printre care un Mercedes-Maybach cu ampatament mai mare cu 360 de mm. Acesta are nişte portiere imense şi un compartiment al pasagerilor spate despărţit de cel din faţă.

Încă un Mercedes interesant este un V-Class transformat în Maybach, idee la care cei din Stuttgart nu vor deocamdată să se gândească.

De asemenea, ne-a surprins şi un Range Rover SVAutobiography care a fost alungit cu peste un metru şi urmează să ajungă în Africa!

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

Vezi aici reportajul despre care am menţionat:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA