in , ,

GENEVA 2018: Standul BMW – Reportaj Video AutoBlog.MD

Nici în acest an de la standul BMW din cadrul Salonului Auto de la Geneva nu au lipsit premiere. Producătorul bavarez a închiriat un mega stand şi şi-a adus toată flota de maşini, printre care şi unele noi.

Marea noutate este noul BMW X4 care a debutat în premieră mondială. Modelul dispune de o gamă largă de motoare la alegere şi are un design exterior mai reuşit, semnificativ mai bun în comparaţie cu predecesorul său. Maşina a fost prezentată iniţial în două versiuni M care îl fac un crossover sport destul de potent; doar 4.8 secunde durează acceleraţia până la 100 de km/h cu un M40i!

Vezi şi: (video) AutoBlog.MD este la Salonul Auto de la Geneva şi anunţă un concurs cu premii

BMW a prezentat în premieră mondială şi un concept spectaculos, cel al noului BMW Seria 8 Gran Coupe, un gran turismo care va deveni model de serie deja în 2019. Prototipul are un look extraordinar şi în mare parte îl va păstra, deoarece astfel va arăta şi noua generaţie BMW Seria 8 Coupe care va fi apărea în câteva săptămâni.

Producătorul din Munchen a decis să mai demonstreze încă o dată conceptul viitorului SUV X7, o maşină care va fi în serie deja în 2019 şi va putea avea până la 7 locuri pentru pasageri. Marca germană a început deja testele şi îl va prezenta deja peste câteva luni!

Vezi toate detaliile despre maşini:

(video) Premieră mondială: Noul BMW X4 debutează în versiunile M40i şi M40d

(video) GENEVA 2018: Premieră mondială – Noul BMW M8 Gran Coupe Concept

Noul BMW X7 va fi prezentat la toamnă în SUA şi va avea o versiune M Performance

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA