in , ,

GENEVA 2018: Standul Dacia – Reportaj Video AutoBlog.MD

La Salonul Auto de la Geneva din 2018, Dacia a prezentat o nouă ediție limitată bazată pe modelele Stepway – Sandero, Lodgy, Dokker și Logan MCV (în funcție de țară). Această ediție limitată numită Black&White oferă un aspect complet nou maşinilor și include pentru prima dată controlul automat al climatizării pe Sandero și Logan MCV.

Vezi şi: (video) AutoBlog.MD este la Salonul Auto de la Geneva şi anunţă un concurs cu premii

O altă noutate pentru anul 2018 este că modelul Lodgy integrează modularitatea Smart Seats în al treilea rând de scaune pentru a satisface nevoile variate ale întregii familii şi pentru a permite întotdeauna o călătorie confortabilă pentru până la 7 persoane.

Al treilea rând cu două scaune spațioase și confortabile pentru copii sau adulți este acum împărțit în două părți. Al șaselea și al șaptelea scaun pot fi îndoite, înclinate sau complet îndepărtate, fiecare în parte. Dacă este necesar, mașina poate fi ușor modernizată la versiunea cu 5 locuri pentru a maximiza spațiul de încărcare sau la versiunea cu 6 locuri cu un spaţiu sufiecient pentru transportul unei încărcături.

Prin ediţia specială anunţată Dacia marchează cele cinci milioane de maşini făcute şi vândute din 2004 şi până în prezent în toată lumea.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua Dacia Duster 1.5 dCi 4×4

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

buton subscribe