in , ,

Gumball 3000 a ajuns la București! DriveMag.com și AutoBlog.MD vă prezintă o galerie foto de excepție

După mai multe zile timp în care au străbătut o distanță de câteva mii e kilometri din Dublin până la București, iată că raliul Gumball 3000 a ajuns în piața Constituției din capitala României. Prietenii noștri de la DriveMag.com au fost acolo și ne bucură cu o galerie foto în care mașinile cu sute de cai putere sub capotă au fost surprinse în cele mai frumoase ipostaze.

gumball-3000-bucuresti-constitutiei-3

Din poze putem vedea cum raliul a stârnit un interes foarte mare printre pasionații de mașini care nu prea au ocazia să vadă bijuterii precum Lamborghini Aventador, Ferrari F12 TDF, McLaren P1 sau Mercedes-Benz G500 4×4 2. Până și un grup de oameni din Republica Moldova au mers la București pentru a vedea mașinile și starurile care le-au condus.

gumball-3000-bucuresti-constitutiei-23

Gumball 3000 este un eveniment organizat pentru cei mai bogaţi oameni din lume. Taxa de participare este de 40.000 de lire sterline, şi include participarea unui automobil cu doi pasageri. Potrivit site-ului oficial al evenimentului, o parte din suma de bani adunată este transferată unei/unor organizaţii de caritate.

 (video) AutoBlog.MD şi DriveMag.com îţi arată cele mai tari momente de la Gumball 3000

Ediţia din 2015 a raliului Gumball 3000 a avut ca punct de plecare oraşul Stockholm, în vreme ce linia de sosire era tocmai peste ocean în Las Vegas, SUA.

Galerie Foto

sursa: DriveMag.com

Iti place articolul?