in

Hyundai arată faţa modelului Kona şi spune când îl va prezenta

Hyundai Motor Company a făcut publică o nouă imagine intrigantă, dar şi informaţii suplimentare despre noul model Kona. Premiera modelului va avea loc în această vară.

Noul crossover compact va primi o nouă grilă a radiatorului numită Cascading Grille, dar şi nişte blocuri optice despărţite în două “etaje”. Corpurile de sus vor avea rolul unor lumini de zi, iar toate împreună vor fi făcute pe bază de LED-uri.

Deocamdată informaţia despre noutate este ţinută în secret, însă se menţionează că automobilul va avea un aspect impunător şi agresiv.

Vezi aici ce înseamnă numele Kona: Hyundai anunţă că în curând va prezenta un nou model numit Kona

Din informaţii neoficiale, la baza modelului va sta o platformă modernizată a celei care există pe modelul compact i20, în timp ce toate componentele tehnice vor fi de la i30.

În acest caz, gama de motoare ar putea include unităţi diesel şi pe benzină care dezvoltă între 100 şi 175 CP. Standard maşina va avea tracţiune pe puntea din faţă, însă compania a confirmat că va exista opţional şi un sistem de tracţiune integrală.

Mai multe informaţii despre model le-am putea afla în săptămânile care urmează. Conducerea brandului îşi pune mari speranţe pe acest model şi crede că prin Kona, Hyundai va ajunge unul dintre liderii pieţei auto din Europa către 2021.

Vezi ce dimensiuni are noul model: Poze spion: Noul Hyundai Kona face ultimele pregătiri înainte de premieră