in

Hyundai, în calitate de partener oficial, asigură transportul trofeului UEFA Euro 2016

Hyundai, în calitate de partener oficial, asigură transportul trofeului UEFA Euro 2016. Trofeul UEFA EURO 2016 va fi transportat cu trenul prin Franța, în perioada 1 aprilie – 9 iunie.

Pregătirile pentru Campionatul European de Fotbal, care va avea loc anul acesta în Franța, sunt în plină desfășurare. Înainte de începerea competiției, în perioada 1 aprilie – 9 iunie 2016, trofeul UEFA EURO 2016 va fi prezentat în 25 de orașe ale tării gazdă.

888

În 11 dintre aceste locații, transportul cupei “Henri Delaunay” va fi asigurat de Hyundai Tucson.

”Prin participarea cu modelul Hyundai Tucson la parada de prezentare a trofeului, oferim publicului ocazia de a fi aproape de cupă, înainte de a fi înmânata echipei câștigătoare a Campionatului European de Fotbal, pe 10 iulie 2016, la Stade de France”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

euro-2016-talisman-2

Trenul care va transporta trofeul va fi format din patru vagoane, special pictate în culorile UEFA EURO 2016.

În fiecare dintre aceste orașe, trofeul va staționa pentru doua sau trei zile, cu această ocazie fiind organizate evenimente festivități, urmate de parade. În 11 dintre cele 25 de destinații, Hyundai Tucson va transporta cupa “Henri Delaunay”, care va fi expusă într-o cutie special creată, poziționată în partea din spate a autovehiculului.

O platformă electrică va permite ridicarea sau coborârea vitrinei, atunci când autovehiculul se afla în mișcare sau staționează. În plus, fanii vor avea ocazia de a se fotografia alături de trofeu și de a intra în posesia imaginilor, prin intermediul unei platforme special dezvoltate în acest scop.

Tucson_in_UEFA_EURO_2016_

Noul Tucson este modelul Hyundai cu cea mai rapidă creștere a vânzărilor în Europa, încă de la lansarea din septembrie 2015.

De asemenea, este considerat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte, fiind premiat cu cinci stele de siguranță Euro NCAP. Dezvoltat și proiectat pentru piața din Europa, Tucson este fabricat la uzina Hyundai din Cehia, ca parte a angajamentului mărcii în regiune.

Încrederea Hyundai în calitatea producției europene este evidențiată de garanția de cinci ani fără limită de kilometri, care va însoți fiecare nou model comercializat.

Hyundai Motor este partener oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA, asigurând autovehiculele oficiale pentru competiție încă din anul 2000, odată cu etapa desfășurată în Belgia și Olanda. Hyundai pune la dispoziție modelele gamei pentru transportul în siguranță al jucătorilor, oficialilor și invitaților, către locurile de desfășurare ale campionatului.

P.