in ,

Hyundai Moldova Service – cel mai bun printre ţările CSI şi Europa de est

Distribuitorul oficial Hyundai în Republica Moldova, Pacific Motors SRL, a fost premiat pentru cele mai excelente operațiuni de service, dintre toți distribuitorii Hyundai din ţările CSI şi Europa de Est.

3

O dată la doi ani, Hyundai Motor Company organizează conferință cu toți distribuitorii Hyundai din ţările CSI şi Europa de Est, unde ține să îi premiază pe cei mai buni.

„Suntem mândri că am adus acasă acest premiu și apreciem foarte mult încrederea pe care o manifestă „gigantul asiatic” în noi. Pentru echipa noastră este foarte importantă satisfacția clienților, de aceea depunem multă sârguință și la drept vorbind, mult suflet în efectuarea obligațiunilor. De data aceasta ne-am evidențiat cu service-ul, unde avem lăcătuși calificați și profesioniști, care își fac datoria și insuflă viața în corpul de oțel al automobilului.” – a declarat Dl Gheorghiev Veaceslav, CEO Hyundai Moldova.

1

Zilnic la service-ul Hyundai se adresează în mediu 20 de clienți. Luând în vedere drumurile din țara noastră, praful și murdăria pe străzi, este clar că și deservirea tehnica a automobilului trebuie să fie la cea mai înaltă calitate. Service-ul centrului auto Hyundai Moldova, dispune de cele mai noi tehnologii în domeniul diagnosticării și reparării. Prima deservire este stabilită la 7.500 km parcurși, mai apoi la 15.000 km, 30.000 de km, 45.000 km și tot așa.

2

Așa cum îi stă bine unui centru autorizat de deservire, mașina este spălată mai întâi, după care odată ajunsă la punctul de lucru, va fi acoperită cu huse protectoare pentru a exclude tot felul de zgârieturi pe mașină, după care lăcătușul profesionist în domeniul său, va face tot posibilul ca în cel mai scurt timp dvs. din nou să vă bucurați de călătorii la volanul automobilului preferat.

P.