in ,

Hyundai – numărul 1 în Republica Moldova

Conform datelor statistice de vânzări auto în RM pentru luna martie 2016 centrul auto Hyundai Moldova s-a stabilit pe poziţia de lider, având “în coş” un record de 48 automobile noi vândute.

hyundai moldova_2

Luna martie a fost una de succes pentru distribuitorul oficial al „Hyundai Motor Company” în Moldova, compania „Pacific Motor”. În această lună brandul Hyundai a reuşit să depăşescă concurenţii şi să se plaseze pe locul de frunte în topul vânzărilor pe piaţa auto autohtonă.

   Evaluarea pentru martie 2016
Marca Automobile vândute
1 Hyundai 48
2 Dacia 43
3 Skoda 31
4 Toyota 30
5 Mercedes 25
6 BMW 17
7 Renault 13
8 Volvo 10
9 Land Rover 9
10 Suzuki 9

Una dintre cele mai populare modele Hyundai pe piaţa RM rămâne a fi Hyundai Tucson. Astfel, mai bine de 158 de maşini pot fi admirate pe drumurile Moldovei şi în scurt timp vor apărea şi mai multe.

hyundai moldova_5

După Hyundai Tucson, toată atenţia este acaparată de către SUV- ul Hyundai Santa Fe. Uriaşul asiatic, adevăratul Rege al drumurilor, Hyundai Santa Fe continuă să facă ravagii, spulberând piaţa SUV-urilor în RM.

hyundai moldova_4

Hyundai ia ascensiune atât la nivel global, numărul total de automobile vândute în 2015 ajungând la aproape 5 milioane de unităţi, cât şi în Moldova. Conform datelor statistice, anul 2015 a adus companiei medalia de bronz în topul vânzărilor pe piaţa auto din RM, iar în primele 3 luni ale anului, compania „Pacific Motor” a reuşit să vândă deja 116 maşini marca Hyundai.

hyundai moldova_3

« Suntem mândri de realizările noastre la început de an şi, la sigur, vom lucra şi mai departe «cu mânecile suflecate» pentru a obţine şi mai mari succese. Pentru a mări parcul auto Hyundai vom aduce până la sfârşit de an în Moldova noile modele: Hyundai Creta, Hyundai Equus, Hyundai Grand Santa Fe Facelift 2017 şi Hyundai Accent. Mulţumim fiecărui client pentru încredere, sprijin şi alegerea făcută şi promitem că şi mai departe vom face faţă formulei «Mândru a fi Hyundai », a declarat Dl Veaceslav Gheorghiev, CEO Hyundai Moldova.

hyundai moldova_1

P.