in ,

Hyundai pune Accent pe familie și economie

Cine va zdruncina piața auto din RM din temelie? Mult așteptatul Hyundai Accent! În sfârșit iată-l ajuns și în Moldova.

Creat pentru a deveni lider în segmentul său și a cuceri vârful top-ului de vânzări.  Creat pentru a câștiga orice comparație, pentru a satisface orice poftă, orice gust.

gallery_1

Dl Gheorghiev Veaceslav, CEO Hyundai Moldova a declarat:”În conformitate cu direcția noastră strategică, oferim produse noi și multiple posibilități pentru clienții Hyundai. Cu modelul Accent ne îmbogățim parcul Hyundai în segmentul econom propus în RM și suntem siguri, în scurt timp acest model va deveni unul dintre cele mai căutate la noi în republică. Hyundai Accent oferă tehnologii moderne, un spațiu interior și un preț de neegalat în clasa sa. Este o mașină de familie care-și va găsi repede loc printre cei mai importanți protagoniști din segmentul modelelor familiale economice”.

Înzestrat cu tehnologii inteligente, Hyundai Accent este mașina care combină eficiența și confortul sedanului urban.

fb42befe101feb58c463ebaf984d0a71

Accent pe design!

Hyundai Accent – întruchipează conceptul de “premium modern”. Grila radiatorului și farurile asigură o bună iluminare a drumului, facilitând conducerea automobilului pe timp de noapte. Interiorul automobilului dispune de un spațiu ergonomic, atractiv și practic organizat, decorat în tonuri metalice. Ușile păstrează silueta armonioasă, iar designul sport actualizat al mânerelor completează imaginea în ansamblu. Cotierele moi oferă confort suplimentar, de care cu siguranță se vor bucura toți pasagerii.

gallery_8

Accent pe tehnologii și siguranță

Noul model dispune de o protecție cuprinzătoare alcătuită din sisteme de siguranță inteligente cum ar fi: sistemul de antiblocare al roților (ABS), 6 airbag-uri, dispozitive de pretensionare a centurilor de siguranță, distribuţie electronică a forţei de frânare(EBD).

gallery_2

Accent pe confort

Hyundai Accent combină în sine cele mai noi dispozitive care transformă conducerea automobilului zi de zi într-o adevărată plăcere: asistenţă parcare, panoul de instrumente cu tahometru și vitezometru, volan multifuncțional, climat control automat, parbriz încălzit, butonul de pornire/oprire a motorului și o cheie electronică.

gallery_3

S-PeterHires

Lasă-te purtat de viteză!
Lasă-te purtat de confort!
Lasă-te purtat de Hyundai Accent!

Comandă un test drive acum
Tel 022 800 888

convenience_popup_4

P.

Iti place articolul?