in

Hyundai se află din nou în topul clasamentelor privind calitatea

Articol de: Hyundai Moldova

Hyundai se află în topul clasamentului privind calitatea, realizat de publicația germană „Auto Bild” pentru anul 2016 – unul dintre cele mai prestigioase sondaje din industria auto.

După distincțiile obținute în 2010 și 2011, producătorul auto ocupă din nou prima poziție, depășind competitori importanți din Germania. Premiul se acordă anual pe baza unor analize complexe de calitate și fiabilitate.

i30 este considerat cel mai rezistent autovehicul testat de „Auto Bild”

“Acest scor reprezintă o performanță. Hyundai s-a clasat pe primul loc pentru a treia oara în ultimii șapte ani. Cu aceasta ocazie, modelul i30 a fost desemnat cel mai rezistent autovehicul, primind indicativul „1” la testul de anduranță de 100.000 de kilometri.

“Hyundai a adus îmbunătățiri importante în privința calității. Aceste progrese sunt subliniate și de rezultatele obținute de unitățile i10 și Tucson, verificate pe parcursul a peste 30.000 de kilometri fără a înregistra probleme”, a declarat echipa de testare.

Mai multe detalii despre Hyundai Tucson le găsiți aici

Hyundai a avut rezultate pozitive, obținând un punctaj de 2,14 din maximum de 5

“Calitatea reprezintă un element esențial al strategiei Hyundai, încrederea în produsele noastre fiind susținută și de pachetul de cinci ani garanție fără limită de kilometri. Primul loc în clasamentul „Auto Bild” evidențiază progresul realizat, subliniind obiectivul nostru de a deveni marca numărul 1 din Asia în Europa până în anul 2020”, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

„Auto Bild” evaluează calitatea pe termen lung și siguranța oferită de cele mai importante mărci auto. Printre elementele analizate se numără cazurile de rechemare în service și rectificările înregistrate pe parcursul anului, durata și tipul pachetelor de garanții puse la dispoziție de mărcile auto, precum și factorii care influențează rezultatele raportului emis de către Autoritatea de Inspecție Tehnica (TÜV) – organizație responsabilă cu inspecția tehnică generală a autovehiculelor.

În plus, punctajul include informațiile obținute de „Auto Bild” în urma testelor de anduranță, dar și cele din cadrul verificărilor de atelier. Pe lângă aceste criterii sunt incluse și reclamațiile primite din partea cititorilor – care indică defectele recurente și gradul în care conducătorii auto sunt mulțumiți de modelele achiziționate. Satisfacția consumatorilor este analizată prin intermediul unui studiu realizat de „Forsa” – un institut de cercetare a opiniei – sondaj efectuat cu ajutorul unui număr de 8.575 de proprietari auto.

Comandați un test drive la telefonul: 022 800 888

P.

Iti place articolul?