in ,

Hyundai şi atelierul de tuning Vaccar vor prezenta la SEMA un Tucson Sport modificat serios

Show-ul de tuning SEMA 2017, care se va deschide peste câteva zile în Las Vegas, va fi locul unde va avea loc premiera publică a crossoverului unic Vaccar Tucson Sport Concept. Maşina modificată este rodul muncii companiei sud-coreene şi a atelierului de tuning Vaccar.

Deocamdată putem vedea cum arată o astfel de maşină dintr-o singură imagine, alături de care se menţionează că “prototipul va demonstra potenţialul de modificare a donatorului atât din punct de vedere estetic, cât şi tehnic”.

Se cunoaşte că noul program de modernizare a afectat nu doar kitul exterior aerodinamic, ci şi sistemul infotainment, suspensia, propulsorul şi designul interior.

“Vaccar Tucson Sport Concept este bazat pe un crossover Hyundai Tucson obişnuit şi toate modificările au fost făcute fără a-i afecta fiabilitatea. Construit pe baza unei platforme bine gândite, a unui motor şi a designului unui Tucson, conceptul nostru le va permite entuziaştilor să vadă în ce poate fi transformată o asemenea maşină”, a spus şeful atelierului de tuning Aaron Vaccar.

Vezi şi: (video) Hyundai şi câţiva parteneri au pregătit patru maşini conceptuale pentru festivalul SEMA

Aflăm deci că acest Hyundai Tucson va avea: un turbocompresor Boostec, un sistem de evacuare a gazelor de eşapament Vaccar, o tobă a eşapamentului de la Magnaflow Performance, sistem de admisie la rece AEM, intercooler de la Mishimoto G-Line, acumulator de la XS Power D Series şi altele.

Vaccar Tucson Sport Concept va mai avea un set de jante forjate de 20 de inci numite Concept One, anvelope Continental ExtremeContact Sport 255/35 R20, mecanisme de frânare Vaccar-Power Stop şi suspensie Vaccar-Gecko G-Street.

Vezi şi: (foto) Hyundai va aduce la SEMA un Santa Fe cu peste 1000 de cai putere

Caroseria maşinii va fi vopsită într-o culoare albastră metalizată, iar unele elemente vor fi de culoare argintie. Etrierele frânelor vor avea o nuanţă violetă. Kitul exterior aerodinamic este compus dintr-un splitter, praguri, difuzor şi o nouă grilă a radiatorului. Tot la exterior vor mai exista corpuri de iluminat suplimentare pe bază de LED-uri şi un adaptor Wi-Fi.

Habitaclul conceptului va fi tapiţat cu piele de culoare gri Katzkin Ice, iar cusăturile contrastante vor fi de culoare Fog Suedezkin. Sistemul multimedia a fost creat de Vaccar şi rulează pe un sistem de operare Android pe un ecran tactil de 9 inci. Panoul de bord este nou AutoMeter AIRDRIVE. Sistemul audio va fi compus dintr-un subwoofer Picasso de 12 inci, mai multe difuzoare de 6.5 inci, un amplificator Nano cu o putere de 520 de waţi şi ecrane LCD Soundstream de 9 inci pe tetiere.

Amintim că ediţia din acest an a show-ului de tuning SEMA va începe la 1 noiembrie.

Vezi şi: (foto) Hyundai a lansat noul Tucson Sport