in ,

Iată de ce Steve Jobs își schimba mașina odată la șase luni pe alta nouă

Cunoscut ca un vizionar în tehnologie și unul din oamenii care au schimbat gadgeturile într-un mod cum nu i-a reușit nimeni altuia, Steve Jobs era deseori următit de fanii săi, mulți dintre care își doreau să aibă o amintire legată de el.

job

Cum mașina cu care circula fondatorul companiei Apple era o țintă ușoară pentru fanii care foarte des îi scoteau plăcuțele de înmatriculare, ceea ce îl enerva la culme pe Jobs, iată că americanul a reușit să găsească la un moment dat o ieșire din situație.

Potrivit legislației din statul California, mașinile noi aveau dreptul să circule până la șase luni fără plăcuțe de înmatriculare. Prin urmare, fiind foarte îndrăgostit de modelul Mercedes-Benz SL 55 AMG, Steve Jobs primea odată la jumătate de an din partea importatorului local un SL 55 AMG argintiu nou-nouț, în timp ce Jobs îi dădea în schimb mașina “veche”. Dacă Steve Jobs a găsit o rezolvare la problema legată de furtul plăcuțelor, iată că importatorul reușea să vândă mașinile foarte repede doar pentru că Jobs le-a condus.

Iti place articolul?