in ,

Imaginea zilei: Cum un şofer şi-a pus maşina la încărcat pe strada Calea Ieşilor

Privelişte senzaţională pe strada Calea Ieşilor din Chişinău. Proprietarul unui automobil electric de model Nissan LEAF, şi-a parcat maşina la marginea carosabilului şi a pus-o l-a încărcat. Asta chiar dacă în zonă nu există nicio staţie specială de alimentare cu energie electrică.

Cum a făcut asta? Se pare că şoferul a apelat la un șiretlic şi şi-a conectat electromobilul la un panou publicitar, care la rândul său este conectat la o reţea de energie electrică.

Mai mult, pentru ca totul să meargă ca la carte, proprietarul maşinii a montat în construcţia panoului o priză compatibilă pentru ştecărul care vine în dotarea electromobilului.

Vezi şi: (foto) O stație de alimentare a maşinilor electrice a fost lansată recent la Chișinău

electromobil chisinau
FOTO: facebook.com/IuClik

Imaginea a ajuns şi pe o reţea de socializare, acolo unde a devenit virală şi unde internauţii s-au întrebat cât de legal este acest lucru. Câţiva dintre ei au afirmat că cel care conduce acest Nissan LEAF este un angajat al unei clinici medicale din preajmă, iar panoul publicitar de acolo este alimentat.

Vezi şi: (foto) Un automobil rar cu motor electric stă abandonat pe o stradă din Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]