in

Imaginea zilei: Iată cum şi-a cerut iertare proprietarul unei Tesla Model S pentru că a blocat drumul

Una dintre problemele cu care se pot confrunta proprietarii de automobile electrice poate fi accesul limitat la surse/staţii pentru reîncărcare cu energie. Acest lucru se poate întâmpla mai ales în ţările în care o astfel de infrastructură încă nu există sau nu este destul de dezvoltată.

Într-o situaţie dificilă s-a pomenit recent proprietarul unui sedan electric Tesla Model S, înmatriculat în Ucraina, care s-a deplasat cu acesta până când l-a “scurs” complet de energie.

FOTO: facebook.com/autokiev.info

Vezi şi: (video) Un rus spune că a găsit o metodă mai eficientă de a reîncărca o Tesla Model S decât prin priză

Maşina s-a oprit pe o stradă a unei localităţi necunoscute, blocând accesul altor automobile. Un martor ocular care a surprins electromobilul (posibil neștiind ce model de maşină este asta), s-a apropiat de aceasta să vadă ce se întâmplă, crezând că şoferul se află undeva prin apropiere.

În schimb, a găsit o bucată de hârtie lipită de geamul unei portiere, pe care scria, din rusă: “Iertaţi-mă, s-a descărcat”.

De menţionat că în Ucraina nu există deocamdată nicio staţie Tesla Supercharger, însă potrivit informaţiilor oficiale în viitorul apropiat urmează să apară cel puţin două. Apropo, o astfel de staţie va fi deschisă şi la Chişinău.

Vezi şi: (video) Proprietarul unui Tesla Model S a sărit peste un Mercedes E-Class şi a ajuns în vitrina unui showroom

FOTO: facebook.com/autokiev.info

Vezi şi: „Cumpărați vin, nu benzină!” Așa sunt promovate vinurile din Moldova pe o Tesla Model S în SUA

Iti place articolul?