in ,

OMGOMG COOLCOOL AngryAngry WTFWTF LOLLOL LoveLove

Imaginea zilei: “Ion” s-a întors în Moldova cu un alt Bentley

Încă un Bentley Bentayga a fost observat pe străzile oraşului Chişinău, însă ca şi alte exemplare văzute anterior, maşina este înmatriculată peste hotare, în Marea Britanie. Amintim că avem câteva unităţi care fac uz şi de drumurile locale, fiind cu numere de Moldova.

Unii văd în caractere numele Ion, însă există și ideea de Semion (“sem” de la “семь” – cifra șapte în limba rusă)

SUV-ul a fost fotografiat de un cititor AutoBlog.MD, care nu a ezitat să ne arate şi nouă rezultatul “spotting-ului” său din trafic. Şi cu adevărat maşina reuseşte să atragă priviri, inclusiv prin culoarea sa de caroserie specială, numită Kingfisher.

Interesant este că în toată Marea Britanie sunt doar câteva exemplare pentru care s-a optat o astfel de culoare opţională, iar în august 2018 s-a întâmplat să fie observat un automobil identic la fel prin Chişinău! Dar staţi să mai aflaţi despre câteva lucruri interesante pe care le-am descoperit…

Maşina despre care am scris în august 2018, în articolul ataşat mai sus, este de fapt aceeaşi văzută de cititorul nostru! O căutare în bazele de date britanice online nu mai arată rezultate despre numerele de înmatriculare LT67 OSJ, însă despre numerele 71 ON (cifra 1 pe plăcuţe este ca un I de tipar) ni se spun că stau pe un Bentley Bentayga W12 cu motor de 6.0 litri.

Cum am găsit că SUV-ul ar fi unul şi acelaşi? În articolul din 2018 am notat că, în baza numerelor de înmatriculare, pe atunci valabile, am găsit că maşina a fost înregistrată pentru prima în data de 6 septembrie 2017. Coincidență sau nu, însă cea cu numerele 71 ON este identificată ca fiind la fel într-o nuanţă albastră, cu acelaşi tip de motor şi la fel înregistrată pentru prima dată în ziua de 6 septembrie 2017!

Coincidenţă sau nu, însă în această ordine de idei ne-am mai amintit de un alt articol pe care l-am publicat aici pe AutoBlog.MD. Din nou în luna august şi în Chişinău, însă cu un an mai devreme, în 2017, a fost surprins un rar pentru Moldova Bentley Mulsanne Speed. Acesta ne-a atras pe atunci atenţia nu doar prin prezenţa sa pe drumurile locale, ci şi prin numerele-i de înmatriculare scumpe, la fel britanice – 17 ON! :)

Pentru ultima dată repetând cuvintele “concidenţă sau nu”, însă nu se exclude că proprietarul acestui Mulsanne înregistrat pentru prima dată în martie 2015, dar şi al acestui Bentayga din fotografia de mai sus, ar fi una şi aceeaşi persoană. Anterior, cu referire la sedanul impunător, internauţi au pomenit că un oarecare Ion s-a întors acasă în Moldova pentru o vacanţă, făcând aluzie la numele care reiese din caracterele de pe plăcuţele de înmatriculare.

Iti place articolul?

-11 points
Upvote Downvote