in ,

LOLLOL COOLCOOL LoveLove OMGOMG AngryAngry WTFWTF

Imaginea zilei: La ce bun mai poate fi folosită steaua de pe maşinile Mercedes-Benz

(update) Şoferul nu pare să blocheze vreo trecere spre vreun tomberon de gunoi, astfel încât rămâne un mister motivul ataşării pungii de emblemă.


Războiul localnicilor cu şoferii care îşi parchează maşinile aiurea şi blochează accesul spre tomberoanele de gunoi continuă în Chişinău. Nicio milă nu există nici faţă de cei care au ditamai un automobil premium cu stea în frunte, cum ar fi acest Mercedes-Benz S-Class de generaţie mai veche.

Într-o curte dintr-un sector al capitalei, sedanul în cauză a fost “trântit” peste noapte într-un loc necorespunzător. Proprietarul nici măcar uniform nu s-a gândit să-l aranjeze la urma urmei.

Un astfel de comportament iresponsabil a şi fost “pedepsit” de vreun vecin, care a ataşat un pachet cu deşeuri de steaua de pe vârful capotei, în speranţa că pentru şofer va fi o lecţie şi în viitor va parca corect, dar şi acolo unde trebuie.

La momentul de faţă nu ştim exact dacă maşina blochează accesul spre nişte tomberoane de gunoi sau care a fost motivul unei astfel de “răzbunări”.

FOTO: facebook.com/Creţu Alexandru

Tot în această dimineaţă, o femeie care locuieşte pe bd. Traian 18, s-a plâns că din cauza mai multor automobile, angajaţii de la salubritate nu au avut access pentru a colecta deşeurile şi astfel tomberoanele au rămas pline.

“Vă mulţumim pentru mirosul neplăcut!” a exclamat femeia.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?