in ,

Imaginea zilei: Tesla a început să asambleze atât de rapid Model 3, încât îi poate pune uşi diferite

Cel mai bine cunoscut producător american de vehicule electrice, în cele din urmă, a făcut față problemei nivelului de creştere a producţiei de Model 3, care a fost un impas serios pentru companie.

Potrivit Insideevs, în perioada 5-18 august curent, Tesla a produs aproximativ 10.000 de vehicule electrice, doar Model 3, iar numărul total al unităţilor asamblate a atins deja 70.009 exemplare.

tesla model 3
FOTO: motortrend.ca

În ultima săptămână, de pe linia de asamblare au ieşit 5.321 de electromobile, și, deși cifra este puțin mai mică decât a fost în săptămâna precedentă, experții cred că Tesla, deja în viitorul apropiat, va fi capabilă să producă stabil cel puţin 6.000 de exemplare, doar de Model 3, timp de 7 zile.

Acest lucru este demonstrat şi de alte cifre. Al treilea trimestru al acestui an se va încheia la sfârșitul lunii septembrie, dar deja compania a asamblat mai multe mașini decât în ​​al doilea trimestru – 28.980 vs 28.578.

Mai mult, compania a înregistrat deja şi peste 30.000 de coduri VIN, ceea ce sugerează că în această toamna va sărbători prima aniversare – 100.000 de exemplare Model 3 produse.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Cum arată Tesla Model 3 acolo unde nu se poate vedea cu ochiul liber

model 3 factory
FOTO: teslarati.com

Şi cum graba mai mereu strică treaba, celebrul proverb şi vorbă în popor, iată un rezultat al muncii grăbite a angajaţilor Tesla. Unul dintre clienţi a primit o maşină cu uşi diferite. Trei portiere aveau panouri interioare tapiţate cu piele de culoare albă, în timp ce a patra avea o altă culoare.

Interesant mai este că eroarea nu a fost observată nici la uzină, nici la controlul calităţii (dacă există aşa ceva la Tesla…) şi nici la livrare. Maşina l-a costat pe proprietar 78.000 de dolari!

Vezi şi: (foto) Ştiai asta? Cât costă cel mai scump Tesla Model 3 şi câţi oameni au renunţat la comenzi

buton subscribe