in ,

Imaginea zilei: Vehicul bizar cu uşă laterală din PVC, surprins prin Comrat

Continuăm să descoperim vehicule inedite în Republica Moldova, modificate şi din cale afară de neobișnuite, deși să spui că oferă 100% securitate în cazul unui accident rutier este foarte dificil. Rămâne însă o mare dilemă fără răspuns: cum astfel de ciudăţenii pe roţi au liber să circule pe drumurile publice?

“LCV”-ul în cauză a fost surprins astăzi pe o stradă din Comrat şi din câte se pare la bază are o veche motocicletă Viper Zubr, model care nu se mai produce deja. Mai interesant este cum proprietarul s-a gândit să o transforme într-un triciclu mai greu, dar mai practic, cu un compartiment marfar şi o cabină pentru a căra diverse lucruri.

119142549 3545645722152731 2239625750664053952 o
FOTO: facebook.com/Александра Жданова

Ultima este realizată din mai multe foi de metal, sudate între ele şi fixată peste partea din faţă a motocicletei şi peste ghidonul său. În locul unor oglinzi retrovizoare s-au lăsat orificii în “caroserie” pentru ca oglinzile originale ale motocicletei să fie scoase înafară. Însă mai uimitor decât parbrizul cu ştergător, care ar fi dintr-o bucată de plastic în loc de sticlă, este o uşă laterală PVC (termopan) autentică!

Dacă are una şi de cealaltă parte nu am putut afla, precum şi nici dacă toată construcţia poartă vreun număr de înmatriculare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: