in ,

Imagini spion: Audi a scos la teste noua generaţie Q3. Iată cum ar putea arăta în serie

Compania Audi a scos la teste mai multe prototipuri ale noii generaţii Q3, iar unul dintre ele a fost surprins pentru prima dată de fotografii Automedia. Noul Audi Q3 va creşte în dimensiuni şi în acelaşi timp va fi mai uşor datorită folosirii unei platforme noi. La toate acestea se vor adăuga tehnologii şi dotări de ultimă generaţie.

Cel mai mic crossover din gamă după Q2, ca şi alte modele similare ale concernului Volkswagen, va trece pe platforma modulară MQB. Aceasta îi va permite să scadă din greutate cu cel puţin 50 de kilograme, chiar dacă lungimea şi ampatamentul vor creşte nesemnificativ, pentru a nu se băga în terenul noului Q5, dar nici să fie chiar asemănător cu modelul Q2.

Dimensiunile noi vor contribui pozitiv şi la spaţiul pentru pasagerii faţă şi cei din spate. De asemenea se prevede o creştere a volumului portbagajului cu cel puţin 20 de litri. Materialele folosite în noua tehnologie de producţie a caroseriei vor spori rigiditatea şi rezistenţa la vibraţii.

Noul Audi Q3 – imagine de tip render

Noul Audi Q3 va fi disponibil cel mai probabil cu un panou de bord deja digital, un nou sistem multimedia cu ecran de 9.2 inci, sistem de reîncărcare wireless pentru telefoane şi multe alte tehnologii moderne.

Se zvoneşte că cel mai mic motor disponibil pe noul Q3 va avea un volum de 1.5 litri şi va fi parte a unui sistem de propulsie hibrid (circa 200 CP), ulterior va urma un agregat de 2.0 litri cu mai multe variaţii de putere. Noul Audi SQ3 va produce 340 de CP, iar RS Q3 – 400 de CP. O versiune electrică a modelului ar putea apărea iniţial doar în China.

Premiera noii generaţii Audi Q3 este aşteptată la mijlocul anului 2018.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION