in ,

Imagini spion: Hyundai a demarat testele modelului electric KONA

Hyundai a confirmat deja că are de gând să scoată pe piaţă, în 2018, o versiune electrică a modelului KONA. Zis şi făcut, un prototip al electromobilului a fost surprins de fotografii Automedia la teste în Europa.

Vezi şi: Hyundai: Noul Kona va avea o versiune electrică. Alte două SUV-uri noi vor apărea până în 2020

Sursele noastre ne-au transmis cele mai proaspete fotografii din cadrul testelor cu versiunea electrică a lui Hyundai KONA. Detalii despre aceasta nu sunt deocamdată atât de multe cum ne-am fi dorit. Totuşi, maşina care va primi în denumire indicele “EV” se va deosebi puţin de cea obişnuită prin câteva elemente.

Astfel, Hyundai KONA EV va pierde sistemul de evacuare a gazelor de eşapament, iar în schimb va avea noi bare de protecţie, o grilă a radiatorului şi jante cu rezistenţă aerodinamică.

Din informaţii oficiale, autonomia maximă de la o singură reîncărcare va fi de cel mult 400 de kilometri, iar potrivit unor zvonuri timp de 30 de minute bateriile se vor putea reîncărca în proporţie de 80 la sută!

Amintim că Hyundai KONA în versiune obişnuită cu agregate cu ardere internă se bucură de o popularitate sporită în Coreea de Sud. Compania a primit deja peste 10.000 de comenzi preliminare şi a reuşit deja să producă peste 3.000 de maşini. Până la sfârşitul lui 2017 se planifică a realiza circa 26.000 de exemplare KONA.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?