in ,

Imagini spion: Interiorul noii generaţii Ram 1500 a fost deconspirat

Interiorul noii generaţii Ram 1500 a fost deconspirat de fotografii Automedia, care nu au ezitat să ne livreze nişte imagini exclusive. Noul pick-up american finisează testele şi se pregăteşte pentru debut, în ianuarie cel mai probabil, la Salonul Auto de la Detroit.

Vezi şi: Poze spion: Noua generaţie Ram 1500 a ajuns pentru prima dată în faţa obiectivelor foto

Maşini de teste au fost surprinse încă fiind camuflate intens, însă fotografii Automedia au reuşit să afle mai multe detalii despre noul Ram 1500.

Chiar dacă dezvoltatorii au încercat să ducă în eroare persoanele curioase, lipind deasupra blocurilor optice originale nişte bucăţi din material textil care le imită pe cele de pe Ford F-150, autorii fotografiilor au reuşit să scoată una din ele şi să vadă că blocurile optice sunt mai înguste decât pe modelul actual. În acelaşi timp, grila radiatorului a primit nişte elemente de separare masive.

De asemenea, spionii Automedia au avut ocazia să intre în habitaclul unui nou Ram 1500 şi să îi fotografieze panoul de bord revizuit, dar şi ecranul de dimensiuni mari al sistemului multimedia. Se pare că noul pick-up va beneficia de un habitaclu mai spaţios şi o listă extinsă de asistenţi electronici, împrumutaţi de la monovolumul Chrysler Pacifica.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?