in ,

Imagini spion: Mercedes-Benz ar fi început să dezvolte şi să testeze noua generaţie S-Class

Doar câteva luni au trecut de la premiera mondială a modelului Mercedes-Benz S-Class facelift în caroserie modelului W222, iar fotografii Automedia deja au reușit să surprindă un posibil prototip de teste al noii generaţii.

Un “mule” (maşină nouă testată în caroserie veche) a fost observat pe o stradă din Germania.

Din imaginile disponibile avem ocazia să vedem un S500 cu un ecartament mai mare şi cu inserţii pe bosaje care le fac mai proeminente. Acest indiciu ne spune că platforma noului S-Class va fi ceva mai mare şi din această cauză mărimile caroseriei vor avea de suferit.

Următorul S-Class în caroserie W223 va fi şi mai ușor decât predecesorul său datorită utilizării pe scară largă a aluminiului în combinație cu fibra de carbon. Despre acest lucru a menţionat anterior chiar inginerul-șef al proiectului sedanului W222, Hermann-Joseph Storp.

Încă informaţie interesantă în acest context este că potrivit unor surse, producătorul german de automobile a început să dezvolte şi un nou coupe cu patru uși bazat pe S-Class. Special pentru acesta ar putea fi revigorat legendarul acronim SEC!

Pentru această maşină va fi folosită caroseria cu un ampatament lung a sedanului S-Class de generaţie nouă. Practic acestui automobil nou îi va fi eliminat montantul central și nivelul acoperișului va fi coborât.

În gama de modele Mercedes-Benz noul S-Class SEC se va poziționa cu o treaptă mai sus decât CLS. Acesta ar trebui să apară în serie în 2021, după un an de la prezentarea noii generaţii S-Class.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?