in ,

Imagini spion: Mercedes C-Coupe facelift ar putea apărea până în 2018. Variantele AMG sunt testate

Fotografii Automedia iarăși ne bucură cu un set de imagini spion, iar de această dată au fost surprinse în cadru modelele Mercedes-AMG C43 şi Mercedes-AMG C63 facelift!

Informaţii preliminare arată că debutul clasei C-Coupe actualizate va avea loc până la sfârşitul acestui an.

Cele mai semnificative modificări producătorul le va face în partea frontală şi posterioară. Blocurile optice îndeosebi şi stopurile vor avea un design nou, dar şi componente LED de ultimă oră, iar modelele AMG vor adapta grila radiatorului Panamericana cu elemente amplasate vertical.

Modelul C 43 AMG facelift ar putea fi dotat cu nişte terminaţii duble ovale ale eşapamentului, însă nu se exclude faptul că acestea sunt folosite doar pe maşinile de teste. În acelaşi timp, C 63 AMG facelift va păstra terminaţiile cu forme ale unui paralelogram, caracteristice pentru toate modelele performante ale mărcii.

Ce ține de interiorul versiunii AMG, este așteptat ca să obțină un volan revizuit și un nou sistem infotainment, ultimul fiind o dotare comună pentru C-Class facelift. Pe tunelul central va apărea un nou controller tactil pentru sistemul multimedia.

Ce se va ascunde sub capota acestor maşini sport este deocamdată un mister. Coupeul C 43 ar putea fi dotat cu un motor cu şase cilindri în linie, în timp ce modelul C 63 se va alege cu un V8 bi-turbo. Facelift-ul pentru C-Coupe ar putea introduce şi modelul C 63 R, care ar fi fost observat de nenumărate ori la teste.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Mercedes-Benz AMG C43 Coupe Facelift

Mercedes-Benz AMG C63 Coupe Facelift

Iti place articolul?