in ,

Imagini spion: Nissan pregăteşte câteva actualizări pentru modelul GT-R Nismo

Se pare că noua generație a coupeului sport Nissan GT-R va primi mai multe actualizări în 2018, în special modelul GT-R Nismo. Acesta din urmă a fost recent observat pe Nurburgring de către fotografii Automedia.

La prima vedere pare să fie un GT-R Nismo obişnuit, însă modificările se ascund în detalii care trebuie privite mai atent.

Pe aripile din față, direct deasupra roților putem observa o porțiune camuflată, care posibil ascunde niște guri de aerisire noi prin care curenţii de aer vor fi redirecţionaţi spre frâne.

Mai mult, pe etrierele mecanismelor de frânare se pot vedea nişte autocolante speciale care sunt folosite pentru măsurarea temperaturilor. Acest lucru ar sugera că modelul GT-R Nismo din gama anului 2018 va primi un set modernizat de mecanisme de frânare.

Vezi şi: (video) Un Nissan GT-R a fost condus wireless cu 211 km/h cu un simplu joystick

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Ar putea exista și mai multe actualizări de ordin estetic, însă acestea nu vor fi la fel de numeroase ca cele făcute pe modelul obişnuit care a primit un facelift în urmă cu un an.

Amintim că versiunea actuală a lui GT-R Nismo a reușit un parcurgă un tur pe Nurburgring în 7:08.679 minute, aceasta fiind o cifră uimitoare pentru o mașină sport.

Vezi şi: (video) Un Nissan GT-R a stabilit un record de timp şi viteză pe o distanţă de 402 metri

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?