in ,

Imagini spion: Noua generaţie Bentley Flying Spur a fost văzută pentru prima dată la teste publice

Bentley a demarat deja reînnoirea gamei Continental prezentând cel mai recent noul coupe GT. Drept urmare în cel mai scurt timp vom fi martori ai lansării modelului GT Convertible (GTC), iar abia după această maşină va fi lansată varianta cu patru uşi cunoscută sub numele de Flying Spur.

Fotografii Automedia au surprins maşina pentru prima dată la teste organizate pe drumuri publice şi în seria de imagini pe care le deţin o putem vedea suficient de bine. Totuşi, mai multe părţi ale caroseriei sunt camuflate ingenios, într-o singură culoare, pentru a fi dificil de sesizat careva modificări înainte de vremea cuvenită.

Prima impresie este că designul sedanului va fi mai degrabă într-un proces de evoluţie, decât de revoluţie. Vor avea de suferit modificări blocurile optice, stopurile care au fost ridicate mai sus şi au forme inspirate de la coupeul Continental GT, dar şi liniile laterale superioare. În partea posterioară spaţiul unde se instalează plăcuţa de înmatriculare a fost coborât de pe portbagaj pe bara de protecţie.

Platforma pe care o va folosi noul Flying Spur este din nou aceeaşi care a debutat pe noul Porsche Panamera (MSB). Datorită folosirii unui tip de oţel mai rezistent şi a aluminiului va creşte rigiditatea şi va fi redusă greutatea.

Sub capotă iniţial ar putea fi oferit un V8 twin-turbo de 4.0 litri volum şi cu 500 de CP la activ. Modelul la sigur va fi oferit şi într-o variantă plug-in hybrid. Toate vor beneficia de transmisii automate cu opt trepte.

De asemenea, viitorul sedan va fi dotat cu un sistem multimedia nou cu ecran de 12.3 inci, panou de bord digital, faruri Matrix LED, suspensie pneumatică, sistem electric de 48 V şi multe alte componente deja disponibile pe noul Continental GT.

Potrivit prognozelor, noua generaţie Bentley Flying Spur va fi prezentată în anul 2019 ca model din gama anului 2020.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

What do you think?