in ,

Imagini spion: Noua generaţie Mercedes-Benz CLS îşi arată parțial formele

Noua generaţie Mercedes-Benz CLS a fost surprinsă pe drumurile europene de către fotografii Automedia în timpul testelor finale. Colegii de la Autocar susţin că vânzările modelului, la nivel mondial, vor demara în primăvara-vara anului 2018.

Comparativ cu imaginile spion anterioare, în care am văzut cum maşina “aleargă” pe circuitul Nurburgring într-un camuflaj intens, acum avem ocazia să vedem mai bine formele modelului. Prima impresie este că CLS și AMG GT vor avea un design similar, dar în primul caz acesta va fi mai puțin “agresiv”.

Pe lângă asta, noul Mercedes-Benz CLS va primi o altfel de ușă a portbagajului, blocuri optice/stopuri noi și o serie de tehnologii pentru un condus semi-autonome, împrumutate de la E-Class. Este vorba despre sistemul Active Lane Change Assist care răspunde de schimbarea automată a benzii de rulare şi sistemul Speed Limit Pilot care controlează automat viteza în funcție de limita setată.

Vezi şi: Imagini spion şi video: Noul Mercedes-Benz CLS a ieşit pe Nurburgring. Iată cum ar putea arăta

Sub capota noului Mercedes-Benz CLS vor fi instalate aceleași motoare care se găsesc pe modelele din familia E-Class: în mare parte agregate cu patru cilindri. Versiunile “încălzite” vor fi dotate cu motoare cu şase cilindri pe benzină sau motorină.

Cea mai puternică versiune iniţială AMG 45, cel mai probabil, va fi oferită cu un motor de 3.6 litri turbo care va produce 450 CP.

Iată cum ar putea arăta maşina în variantă de serie, într-o imagine de tip render oferită de colegii de la Automedia.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?