in ,

Imagini spion: Noul BMW X2 a fost surprins în caroseria de serie. Iată cum îi va arăta şi interiorul

La sfârşitul lunii aprilie a anului curent un prototip de teste al noului BMW X2 a apărut pe circuitul Nurburgring. Atunci maşina era camuflată intens şi era dificil de apreciat formele caroseriei.

Mai mulţi designeri şi-au imaginat cum ar arăta maşina, creând nişte imagini de tip render, însă se pare că varianta de serie se va deosebi cardinal de ceea ce putem vedea mai jos.

Vezi şi: Poze spion şi video: Prototipul lui BMW X2 a păstrat formele conceptului

Un nou set de imagini spion pe care ni le-au furnizat fotografii Automedia ne arată SUV-ul compact în caroserie de serie. Acesta va primi blocuri optice cu LED-uri, asemănătoare cu cele văzute pe noul BMW X3, dar şi nişte proiectoare anti ceaţă poziţionate deasupra gurilor de aerisire a barei de protecţie.

Fotografii Automedia au avut ocazia să vadă şi interiorul acestei maşini. Cel mai probabil planşa de bord şi consola centrală va arăta ca şi cea din actualul BMW X1, însă prezenţa unor panou de bord digital este deja un lucru interesant, asta pentru că nici X1 şi nici monovolumul Seria 2, model construit pe aceeaşi platformă, nu au o astfel de dotare.

Cât priveşte lista de dotări, aceasta va cuprinde la sigur şi stopuri cu LED-uri, amortizoare adaptive, acoperiş panoramic, sistem multimedia cu navigaţie şi camere video la 360 de grade.

Jurnaliştii germani de la Auto Bild deţin informaţii despre propulsoarele care vor exista pe noul BMW X2 – o gamă largă de unităţi turbo cu patru cilindri. Puterea motoarelor pe benzină din familia B84 va varia între 192 şi 235 CP, iar cele diesel din familia B47 – 155 şi 235 CP. Standard SUV-ul compact va veni cu o cutie de viteze mecanică cu şase trepte, iar opţional va fi disponibilă una robotizată cu opt rapoarte.

Premiera noului BMW X2 ar putea avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt sau până la sfârşitul acestui an. Vânzările vor demara în 2018, iar preţul de start în Germania va fi probabil în jurul a 35.000 de euro.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

What do you think?