in ,

Imagini spion: Noul BMW X3 M rupe asfaltul de pe Nurburgring

Exact acum o săptămână, la Salonul Auto de la Frankfurt, şeful proiectului BMW X3 Arno Keller a anunțat într-un interviu despre o posibilă versiune M a modelului. Iată că nu a trecut mult timp de atunci şi fotografii Automedia au surprins deja modelul fiind testat pe circuitul german Nurburgring.

Vezi şi: Poze spion şi video: Noul BMW X3 începe să lase din camuflaj, iar X3 M a fost scos pe Nurburgring

La prima vedere, prototipul este asemănător cu versiunea standard M40i, însă datorită camuflajului parțial se poate observa că vor fi modificate barele de protecţie, dar şi eleronul de pe uşa portbagajului. În partea posterioară mai vedem un difuzor care acoperă frumos două terminații duble ale eșapamentului.

Partea laterală nu prezintă modificări, însă mașină testată are o gardă la sol mai mică decât celelalte versiuni ale gamei X3, ceea ce indică o suspensie modificată. Mecanismele de frânare evident vor fi unele de performanță.

Potrivit zvonurilor, sub capotă vom găsi un motor turbo de 3.6 litri cu injecție directă, care generează 430 CP!

Pe piață noul X3 M va fi disponibil cel mai probabil până la sfârșitul anului 2018, iar principalii săi concurenți vor fi Mercedes-AMG GLC 63 și posibil viitorul Audi RS Q5.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?