in ,

Imagini spion: Noul Ford Focus sedan încearcă drumurile din munţii Alpi

Fotografii Automedia au surprins pentru AutoBlog.MD noua generaţie a sedanului Ford Focus. O maşină camuflată şi cu panouri adiționale pe caroserie a fost văzută circulând pe drumurile din munţii Alpi.

Chiar dacă nu se pot observa prea multe, asemănarea cu formele lui Ford Fusion sunt evidente. Premiera noii generaţii Ford Focus ar putea avea loc în luna martie a anului 2018 la Salonul Auto de la Geneva.

Vezi şi: Imagini spion: Noua generaţie Ford Focus, fotografiată la exterior şi în interior

În linii generale vorbind, noul Ford Focus nu va avea un design chiar atât de revoluţionar, însă la sigur va creşte în dimensiuni. Împreună cu o nouă capotă, bare de protecţie, blocuri optice şi stopuri, toate vor aduce câţiva mm în lungime şi lăţime.

Corpurile oglinzilor retrovizoare vor avea forme modificate, iar buşonul rezervorului de combustibil îşi va schimba poziţia şi va sta foarte aproape de portiera din stânga.

Ca şi hatchback-ul despre care v-am relatat anterior, şi sedanului îi vor lipsi acele geamuri triunghiulare de lângă montanţii posteriori.

Dacă producţia sedanurilor Ford Focus pentru SUA este planificată pentru a fi mutată în China, europenii vor putea cumpăra automobile asamblate la uzina mărcii din Germania.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION