in ,

Imagini spion: Noul Porsche 718 Boxster GTS, fără camuflaj pe Nurburgring

Compania Porsche testează varianta GTS a modelului decapotabil 718 Boxster. Pentru că nu prea are ce ascunde, o maşină a fost surprinsă de fotografii Automedia pe circuitul Nurburgring fără niciun fel de camuflaj.

Potrivit informaţiilor preliminare, cea mai puternică variantă a modelului ar putea fi dotată cu un propulsor turbo cu patru cilindri şi cu un volum de 2.5 litri. Agregatul va fi “forţat” să producă 380-400 de CP şi în jurul a 440-450 Nm de cuplu. Acceleraţia de la 0-100 de km/h ar putea să o facă în doar patru secunde.

Noul Porsche 718 Boxster GTS se va deosebi de un model obişnuit sau un Boxster S printr-un kit exterior aerodinamic modificat, o suspensie modernizată care va micşora garda la sol a maşinii, un eşapament mai gălăgios şi nişte amortizoare adaptive.

Dacă va fi dispune sau nu de toate aceste bunătăţi, urmează să aflăm în curând, asta pentru că premiera automobilului sport va avea loc până la sfârşitul acestui an, cel mai probabil în noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles. În acest caz, vânzările vor demara la începutul anului 2018.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?