in ,

Imagini spion: Porsche Macan facelift va intra pe piaţă după noul Cayenne

Porsche Macan facelift a fost surprins de fotografii Automedia în timpul unor teste pe drumurile publice. Aceştia ne dau asigurări că SUV-ul compact este într-un stadiu final de teste, înainte de a fi prezentat în premieră la unul dintre saloanele auto internaţionale, organizate la sfârşitul lui 2017 sau începutul lui 2018.

Porsche Macan Facelift imagini spion 7

La prima vedere, Porsche Macan nu se va alege cu nişte modificări radicale. La capitolul design exterior vor fi revăzute barele de protecţie, iar blocurile optice şi stopurile vor fi noi, cu mai multe tehnologii LED, inspirate din cele montate pe noua generaţie Panamera şi Cayenne.

Vezi şi: (foto) Noul Porsche Cayenne, testat în Barcelona şi Canada de jurnalişti. Iată ce ascunde sub camuflaj

Porsche Macan Facelift imagini spion 5

Şi în habitaclu nu vor exista mari schimbări. Se aştepta o consolă centrală şi un tunel central cu butoane tactile, însă nu a fost să fie. În schimb, sistemul multimedia va fi unul nou.

Gama de propulsoare va fi compusă din agregate cu o putere sporită, însă a căror caracteristici nu se cunosc deocamdată.

Porsche Macan Facelift imagini spion 15

Până la apariţia variantei de serie Macan facelift, Porsche i-ar mai putea face careva modificări. Toate pentru a fi în continuare atractiv pe piaţă, asta deoarece în prezent 40 la sută din vânzările mărcii la nivel global îi revin anume lui Macan.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION