in ,

Imagini spion: Primul electromobil Porsche a apărut la teste în caroserie de serie

Un prototip pre-serie a modelului Porsche Mission E a fost observat la teste într-o caroserie de serie. Fotografii Automedia au surprins mașina în preajma poligonului de teste Weissach din Germania.

Este pentru prima dată când o astfel de mașină apare în fața camerelor și deocamdată Porsche nu dorește ca cei curioși să afle prea multe lucruri, inducându-i în eroare cu niște panouri false pe caroserie.

Aflăm din aceste imagini că primul electromobil marca Porsche va fi un sedan cu forme coupe, în evidență fiind scoasă partea posterioară a acoperișului care coboară foarte jos. Liniile părții frontale a caroseriei sunt “liniștite” și nu creează impresia că este un sportcar agresiv.

Blocurile optice vor fi pe bază de LED-uri și acestea vor fi o combinație a celor văzute pe noua generație Panamera și conceptul Mission E.

În partea posterioară există două pseudo terminații ale eșapamentului, însă din nou acestea au fost puse acolo pentru a induce în eroare.

Se așteaptă ca varianta de serie a lui Mission E să fie un concurent în materie de autonomie pentru Tesla Model S. De asemenea, propulsia va fi asigurată de două motoare electrice care vor produce minim 600 de CP și vor asigura o accelerație 0-100 de km/h în cel mult 3.5 secunde.

Amintim că în anul 2015 a fost surprins un prototip neobişnuit în uzina Porsche din Stuttgart. Acesta a fost botezat Pajun (Porsche Junior) pentru că se asemăna cu un model Panamera, dar cu ampatament scurtat.

Vezi şi: Cât va costa primul electromobil Porsche? A fost anunţat oficial un preţ preliminar

Potrivit ultimelor informaţii noul Mission E va fi poziţionat în gamă între Panamera și 911, iar neoficial se crede că acest Pajun ar putea fi anume electromobilul.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION