in ,

Imagini spion: Rivalul lui Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid este tot mai aproape de debut

Rivalul lui Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid este tot mai aproape de debut, iar inginerii Mercedes-AMG continuă testele cu prototipuri ale acestuia. Fotografii Automedia ne-au livrat o nouă porţie de imagini exclusive, iar în acelaşi timp au apărut noi informaţii despre acest supercar cu patru uşi.

Cel mai puternic Mercedes-Benz contemporan, evident după hipercarul Project One, va fi construit după motivele coupeului AMG GT, însă nu va fi o “rudă” cu acesta din punct de vedere tehnic. În gama de motoare pentru această maşină va apărea şi o unitate de propulsie hibridă.

Fotografii Automedia ne spun că la teste au fost fixate minim două prototipuri de teste ale modelului, dar care au o configuraţie diferită a sistemului de evacuare a gazelor de eşapament. Respectiv, acest indiciu ne spune că sub capota automobilelor sunt instalate propulsoare diferite.

Pe de altă parte, acest indiciu ar putea însemna testul a două tipuri diferite de eşapamente sport.

Vezi şi: Poze spion şi video: Varianta cu patru uşi a supercarului Mercedes-AMG GT a apărut pe Nurburgring

Pe lângă câteva unităţi de propulsie cu ardere internă, se ştie că va exista cel puţin una hibridă. Aceasta va fi compusă dintr-un V8 turbo de 4.0 litri, la care se vor conecta unul sau două motoare electrice, generând o putere totală de peste 800 de cai. Datorită sistemului EQ Power+, acest super sedan nu doar va consuma puţin carburant, ci şi va putea accelera până la 100 de km/h în cel mult 3.0 secunde.

Premiera acestei maşini în variantă de serie ar putea avea loc până la sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2018.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?