in ,

Imagini spion: Sedanul Genesis G70 a ieşit la teste şi i-a fost fotografiat şi interiorul

Fotografii Automedia, cei care ne furnizează imagini spion exclusive cu automobilele care urmează a fi lansate în viitor, dar se află în procese de testare, ne prezintă cele mai noi imagini cu sedanul Genesis G70. Acesta suportă în aceste zile căldurile din zona Death Valley, statul California.

Producătorul a mai scos din camuflaj pentru a ne arăta că designul exterior al maşinii nu se va deosebi prea mult de conceptul New York Concept, prezentat anul trecut la Salonul Auto organizat în oraşul cu aceeaşi denumire. Noul Genesis G70 va fi construit cel mai probabil pe aceeaşi platformă pe care o foloseşte şi proaspătul Kia Stinger.

Vezi şi: (foto/video) New-York 2016: Premieră mondială – Genesis New York Concept

Noul Genesis G70 va primi o grilă a radiatorului cu o formă hexagonală, elemente care este deja parte a stilului corporativ al brandului premium. Blocurile optice vor avea o formă triunghiulară şi acestea vor integra şi lumini de zi făcute pe bază de LED-uri.

În aceste imagini spion ar fi fost surprinsă o versiune sport a modelului, un indiciu în acest sens fiind mecanismele de frânare Brembo.

Fotografii spioni au avut acces şi în habitaclul acestei maşini. Versiunea de serie Genesis G70 se va alege cu un ecran impunător al sistemului multimedia, un panou de bord parţial sau complet digital, dar şi un volan sport cu padele pentru comutarea vitezelor transmisiei.

Gama de motoare ar putea fi compusă dintr-o unitate turbo de 2.0 litri cu 252 de CP şi un V6 de 3.3 litri care ar putea produce 370 de CP şi 510 Nm.

Acest agregat din urmă ar putea asigura o acceleraţie de la 0-100 de km/h sub 5.0 secunde şi la sigur va fi montat pe o versiune a lui G70 făcute de subdiviziunea N Performance.

Premiera noului Genesis G70 ar putea avea loc la sfârşitul acestui an la Salonul Auto de la Los Angeles.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?