in , ,

Imagini spion şi randări: Interiorul noii KIA Cee’d şi cum ar putea arăta la exterior

Noua generaţie KIA Cee’d face ultimele teste înainte de premieră pe drumurile din Europa de Sud. Un nou set de imagini spion, inclusiv şi de la interiorul hatchback-ului, ne-au fost furnizate de fotografii Automedia.

A doua generaţie a modelului este pe piaţă din 2012 şi iată că a venit timpul ca aceasta să fie înlocuită. Noua maşină ar putea creşte în dimensiuni, însă designul general va fi unul mai conservativ.

Imaginile spion le-au văzut şi jurnaliştii portalului Kolesa.ru, care au încercat pe baza acestora să creeze nişte randări prin care şi-au imaginat cum ar putea arăta maşina. Grila radiatorului şi bara de protecţie au fost preluate de la modelul Stinger, în timp ce stopurile cu LED-uri de pe noul Sportage.

După premiera modelului cu cinci uşi la Salonul Auto de la Frankfurt se va pregăti şi o variantă Estate. Mai târziu în 2018 ar trebuie să apară modelele ProCeed şi GT.

Gama de motoare va fi compusă din agregate alimentate cu benzină şi motorină, cu o putere care va varia între 90 şi 200 de CP. O unitate de propulsie hibridă ar putea fi oferită opţional.

Vezi şi: Imagini spion: KIA pregăteşte noua generaţie a modelului Cee’d

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?