in ,

Imagini spion şi video: Noul Audi A7 face ultimele teste

Noul Audi A7 este aproape gata pentru debut. Compania din Ingolstadt face ultimele teste cu cel mai mare liftback din gamă.

Automobilul a mai lăsat puţin din camuflaj şi ne arată parţial designul blocurilor optice, împreună cu cel al stopurilor.

Vezi şi: (foto) Iată cum vor arăta stopurile noilor generaţii Audi A7 şi A8

Analizând stopurile, acestea vorbesc de la sine despre stilul împrumutat de la noul A8, acea fâşie luminoasă care acum va face o conexiune între corpurile de semnalizare.

Noul Audi A7 îşi va păstra silueta sportivă şi dinamică, însă designul general nu îl va imita chiar în totalitate pe cel al noului Audi A8 sau al viitorului Audi A6.

Vezi aici cum arată pe schiţă “faţa” noului A7: Şeful Audi a anunţat data fixă a premierei noului sedan premium A8

https://youtu.be/dezL7pcfAJ4

Informaţii referitoare la capitolul tehnic se ţin în secret. În reţeaua globală încă nu au fost înregistrate “scurgeri”, însă se vehiculează că propulsoarele de bază vor fi unele cu şase cilindri şi un volum de 3.0 litri. Viitorul Audi S7 va beneficia de agregatul turbo de 2.9 litri, folosit de Porsche Panamera şi care produce 440 de CP.

Mai mult, noul Audi A7 va prelua de la modelul de top A8 mai multe tehnologii noi, atât la capitolul multimedia, cât şi cel al siguranţei. Nu se exclude apariţia pe A7 a unui sistem de pilotare semi automată.

Premiera noii generaţii Audi A7 ar putea avea loc în luna noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?