in , ,

Imagini spion şi video: Primul SUV Rolls-Royce a intrat pe Nurburgring

Nu mai este un secret că Rolls-Royce pregăteşte pentru debut în următoarele 12 luni primul său SUV care ar putea fi numit Cullinan. Fotografii Automedia s-au autosesizat când au aflat că un prototip va intra pe Nurburgring pentru a face câteva tururi şi imediat au mers să-l vadă prin camerele foto.

Vezi şi: Imagini spion: Primul SUV Rolls-Royce va fi făcut în stilul noului Phantom

Rolls-Royce Cullinan va fi construit pe baza unei noi platforme modulare, dezvoltate independent de către britanici, posibil cea folosită în premieră de noua generaţie Phantom. Prin acesta se va încerca crearea unei maşini care nu va avea dimensiuni impunătoare şi cu o greutate cât mai redusă.

Sub capotă va fi montat un propulsor turbo V12 de 6.75 litri, din nou folosit de Phantom. Împreună cu acesta, noul Cullinan ar putea deveni şi primul model din istoria mărcii care va avea un sistem de tracţiune integrală.

Alte informaţii preliminare ne mai spun că Rolls-Royce Cullinan va avea printre dotări un sistem de camere video la 360 de grade, analogic lui BMW Surround View, dar şi un panou de bord digital.

În timp ce unul dintre prototipurile SUV-ului poate fi văzut pe Nurburgring, jurnaliştii de la Motor Trend au făcut rost de imagini video de la testele altui prototip într-o zonă nordică a globului.

https://youtu.be/AOvFg5-T9Uo

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?