in ,

Imagini spion: Skoda Superb facelift a fost scos la teste

Noua generație a modelului Skoda Superb a debutat în anul 2015 şi iată că în curând modelul actual va ajunge la jumătate din “cariera” sa, motiv pentru care, i se pregăteşte un facelift.

Fotografii Automedia, cei care au surprins câteva prototipuri de teste, menţionează că maşina va primi mai multe dotări şi tehnologii împrumutate de la VW Passat.

Specialiştii din Mlada Boleslav testează maşina în două variații: una dintre ele nu diferă de modelul curent, iar al doilea prototip are pe acoperiș o cameră mică. Se crede că Skoda Superb facelift va putea fi comandată cu funcţii de pilotare semi-automată.

Pe una dintre aceste maşini mai este testată o unitate de propulsie plug-in hybrid, de asemenea preluată de la VW Passat GTE. Aceasta este compusă dintr-un TSI de 1.4 litri care ar produce în jurul a 154 de CP, iar alături de un motor electric cifra poate creşte până la 215 CP. Informaţiile preliminare arată un consum mixt de 2 litri la 100 de km parcurşi şi cel mult 50 de km autonomie în regim electric.

Premiera modelului Skoda Superb facelift va avea loc probabil până la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor. Până atunci maşina ar mai putea ieşi la teste şi va mai lăsa din camuflaj, oferindu-ne oportunitatea să vedem dacă modificările la capitolul design exterior vor fi discrete sau semnificative.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?