in ,

Imagini spion: În SUA noul Ford Focus este testat cu mai puţin camuflaj decât în Europa

Noua generație Ford Focus va debuta la începutul anului viitor şi iniţial în Statele Unite ale Americii. În context, fotografii Automedia au surprins pentru prima dată prototipul unui hatchback testat pe drumurile publice americane.

Vezi şi: Imagini spion: După hatchback şi sedan, la teste a ieşit şi noul break Ford Focus

În ciuda faptului că şi această mașină este ascunsă sub camuflaj, schimbările pe care le-a suferit sunt mai uşor de observat. Comparativ cu prototipul modelului observat în Europa ceva mai devreme, acum putem vedea blocurile optice şi stopurile care vor fi folosite în serie, forma capotei, a barelor de protecţie şi a panourilor laterale.

Vezi şi: Imagini spion: Noul Ford Focus sedan încearcă drumurile din munţii Alpi

Sub capotă, noul Ford Focus va dispune de motoare pe benzină din familia EcoBoost (99, 123 sau 138 CP), motorină şi în continuare o variantă cu propulsie electrică. Modelul va fi echipat şi cu o cutie de viteze modernizată PowerShift.

Neoficial se mai ştie că ampatamentul va creşte în lungime cu 50 de mm, iar greutatea totală va scădea cu 50 de kilograme.

De asemenea, nu se exclude că automobilul va fi disponibil în versiuni Active, ST-Line şi Vignale, precum noua generaţie Ford Fiesta.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?