in ,

Imagini spion: Surse din Occident au anunţat când va fi prezentat noul Mercedes-Benz A-Class

A patra generație a hatchback-ului Mercedes-Benz A-Class va fi prezentată la primăvară. Potrivit unor informaţii neoficiale premiera modelului va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Mercedes-Benz efectuează în prezent testele finale ale noului A-Class şi drept dovadă este un set de imagini exclusive pe care fotografii spioni de la Automedia ni le-au expediat.

Observăm că nişte prototipuri de teste a apărut pe străzile germane cu mai puţin camuflaj decât aveau anterior şi totodată s-a descoperit că “terminaţiile” eşapamentului integrate în bara de protecţie sunt puse doar de frumuseţe. (va fi aşa şi pe modelul de serie?)

Până în prezent cunoaştem despre noul A-Class că va fi construit pe o platformă modulară numită MFA, iar comparativ cu predecesorul său va creşte în dimensiuni şi concomitent va scădea din greutate.

Sub capotă se va putea găsi un nou motor pe benzină de 1.4 litri, construit de specialiștii Mercedes-Benz în colaborare cu inginerii Renault. Versiunea sport a modelului va primi un agregat hibrid cu o capacitate de peste 400 de CP.

Vezi şi: Imagini spion: Noul Mercedes-AMG A45 ar putea ieşi pe piaţă în două versiuni

O prezentare a lui Mercedes-Benz A-Class în caroserie sedan va avea loc mai târziu – cel mai probabil, mai aproape de sfârșitul anului 2018.

Judecând după imaginile spion publicate anterior, exteriorul mașinii este în multe privințe similar cu exteriorul lui Concept A, model care a debutat în aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?